Glarmesterarbejde

Altomspændende og kvalitetsfyldt glarmesterarbejde

Hos Glarmester Viborg er der ikke grænser for samspillet mellem kreativitet og funktion, når der skal findes løsninger til dig. Vi er specialister indenfor glarmesterarbejde og ved hvad det vil sige at levere god kvalitet samt et godt håndværk. Derfor ønsker vi at være din foretrukne glarmester, når du mangler en professionel glasarbejder til både private og erhvervsmæssige formål. Vi har en bred faglig kunnen og er af den grund i stand til at hjælpe dig med alle typer opgaver. Det kan eksempelvis være, at du går og overvejer, om et sæt glashylder eller en bordplade i glas til spisestuen skulle være dit næste indretningsmæssige tiltag? Måske ønsker du hjælp til montering af en glasbrusevæg på badeværelset? Eller måske går du med tanker om et større projekt i form af et stort, åbent glaskontor til din erhvervsvirksomhed? Alt dette og meget mere, er noget vi klarer for dig hos Glarmester Viborg. Vi udfører altid vores opgaver med stor omhu og sans for detaljen, og sikrer herigennem at du som kunde oplever fuldkommen tilfredshed, når du vælger at samarbejde med os. Vi står altid klar til at rådgive dig i dine muligheder, så du kan få løst dit glarmesterarbejde på professionel vis.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!

Montering af glas

Glas til kontormiljøet

Et åbent kontorlandskab med flotte glasvægge kan være en rigtig god ide til dig, der ønsker en moderne kontorløsning med en masse lys og rum. Hos Glarmester Viborg gør vi dine kontordrømme til virkelighed, og sørger for at du får lige det glaskontor som du drømmer om. Vi har et stor udvalg i glaselementer og kan derigennem sørge for at dit nye kontor får det helt rette udtryk. Hvad end du ønsker de klare, åbne glasvægge eller er mere til det rustikke udtryk, som du får ved glasvægge med sprosser, så hjælper vi dig med at føre det ud i livet.

Opsætning af brusevæg

Går du med tanker om at opføre en indbydende brusevæg i glas på dit badeværelse? Så hjælper vi dig hos Glarmester Viborg. Med vores professionelle udstyr kan vi skræddersy løsninger, der er tilpasset netop dit badeværelse. Vi har både klart glas, der giver et flot og åbent udtryk til badeværelset, men også det matte glas, hvis du i højere grad ønsker at omslutte din brusekabine, samtidig med at bibeholde det flotte lysindfald, som en brusevæg i glas giver. Hos os har vi med garanti en løsning der passer dig og står til enhver tid klar til at opføre din nye brusevæg.

Tilskæring af glas
Maskine

Speciallavede glashylder

Er du blevet træt af at kigge på dine hvide, småkedelige hylder i stuen? Så er det måske tid til at skabe et mere moderne udtryk med nye, smukke hylder i enten klart eller mat glas. Hos Glarmester Viborg har vi ofte hjulpet kunder med at udforme nye glashylder til stuen, som er blevet fremstillet efter adskillige behov. Vi har blandt andet lavet glashylder i væg-til-væg størrelser samt mindre hylder til opbevaring. Glashylder er et glaselement der virkelig kan give nyt liv til et rum, så hvis du overvejer denne type løsning, så hjælper vi dig gerne med at skræddersy dine.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!