Vinduer og døre

Vinduer og døre til alle behov

Vinduer og døre i god kvalitet er med til at sikre dig et sundt indeklima i din bolig, og sparer dig for mange penge på varmeregningen. Hos Glarmester Viborg sørger vi for levering og montering af dine nye vinduer og døre, hvad end de skal fungere som erstatning til nogle gamle eller monteres i din nybyggede bolig eller virksomhed. Vi er altid opdateret på det nyeste indenfor området og sørger for at have et bredt udvalg af modeller, som vi kan præsentere vores kunder for. Af den grund er vi stolte af at kunne tilbyde dig produkter fra eksempelvis Velux, Velfac og Pilkington. Med materialer herfra kan vi garantere dig løsninger fra de dygtigste producenter på markedet, som vi som professionelt glarmesterfirma kan stå fuldstændigt inde for. Står du derfor og mangler hjælp til levering og montering af nye vinduer og døre? Det kunne eksempelvis være en ny glasdør til entréen, hjælp til montering af grønne energiruder, eller måske et sæt nye solafskærmende ruder til glæde for dig med et stort vinduesparti? Så står vi klar hos Glarmester Viborg. Og som en ekstra service tilbyder vi gratis vinduestjek – så kan du få et fingerpeg omkring tilstanden på dine nuværende døre og vinduer.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!

Vndue dør

Klimavenlige energiruder

Går du og overvejer vinduesløsninger til din bolig eller virksomhed? Så kunne energiruder muligvis være svaret til dig. Energiruderne er en grøn og effektiv løsning til dig, der ønsker at spare penge på varmeregningen samtidig med at du gør noget godt for indeklimaet i din bolig og ikke mindst miljøet. Vores dygtige leverandører tilbyder et væld af forskellige energiruder, der er fremstillet på forskellig vis og dermed har hver sine egenskaber og fordele. Hos Glarmester Viborg guider vi dig igennem processen, så vi kan finde den helt rigtige type energirude til dig og dermed sikre den fremtidige sundhed i din bolig.

Indvendige glasdøre

En glasdør er et ideelt valg til boligen eller erhvervslokalet, hvor man vil bevare separationen af to rum, men samtidig ønsker at bibeholde åbenheden og lysindfaldet. Glasdøre giver et tidsløst udtryk til et rum og kan sørge for, at selv de mindste af slagsen åbnes betydeligt op. Hos Glarmester Viborg leverer vi alt i glasdøre og har noget til ethvert behov. Vi specialfremstiller døre i diverse glastyper, hvad end du er til klart, matteret, folieret eller farvet glas. Hertil leverer vi også lydisolerende glasdøre, så du kan få en glasdør, der ikke blot ser flot ud, men også fungerer rent praktisk.

Service
Glaselementer

Solafskærmende ruder

I en sydvendt stue hvor der ønskes et stort vinduesparti, kan det være en god ide at overveje solafskærmende ruder. Solindfaldet i denne type rum vil nemlig være høj, hvilket kan give anledning til misfarvning af møbler samt gener for dig, der opholder dig i rummet. Hos Glarmester Viborg hjælper vi dig med at finde den rette type solafskærmende rude, så du kan få monteret dit nye vinduesparti. Vi tilbyder blandt andet de højteknologiske SunCool-ruder fra Pilkington, som ændrer nuance til det mørkere når de mødes af solstråler. På den måde er du sikret bedre og langt mere komfortabel solafskærmning.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!