Udskiftning og montering

Udskiftning og montering af glaselementer

Hos Glarmester Viborg hjælper vi dig med udskiftning og montering af alle slags glaselementer. Vi står klar til at rådgive dig fra start til slut i processen, da vi ved hvor vigtigt det er at finde de helt rigtige løsninger, når der skal udskiftes. Derfor har vi altid et væld af glaselementer på lager i diverse standardmål, så vi hurtigt og effektivt kan rykke ud og få løst dét du måtte mangle hjælp til. Kræver dit glarmesterarbejde derimod en mere skræddersyet løsning, så er vi heldigvis også yderst kompetente indenfor tilpasning og tilskæring af glas i specielle mål, så vi kan levere glaselementer, der er udformet til lige netop det formål du måtte have. Hertil lægger vi inde med glas i alle kendte farver og kvaliteter – matteret, klart, folieret og meget mere. Så hvad end det er butiksruden der trænger til en udskiftning, om der skal monteres nyt glas i dit drivhus eller hvis den gamle altan- eller terrassedør skal erstattes med en nyere model, så står vi til rådighed hos Glarmester Viborg. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig lige netop de glaselementer du står og mangler, så du i samarbejde med os får det helt rette resultat.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!

Udfyld venligst dine oplysninger
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Montering glasfacade

Nye ruder til drivhuset

Har dit drivhus efterhånden været målskive for lidt for mange fodbolde, der har sat sine spor på ruderne? Så har vi helt sikkert løsningen til dig hos Glarmester Viborg. Vi er specialister indenfor opmåling og tilskæring af ruder, således at vi kan levere og montere lige netop de mål du behøver, så du roligt kan læne dig tilbage, mens vi klarer opsætningen af dine nye drivhusruder. Vi sikrer dig materialer i topkvalitet, så du kan få maksimalt udbytte af dit drivhus, og benytte dig af dets utallige egenskaber i de mange kommende sæsoner, når der skal sås og plantes på ny.

Udskiftning af terrassedør

Mange danske huse er ofte udstyret med en skøn terrasse. Det er en luksus at have, men det er samtidig vigtigt at terrassedøren er af god kvalitet, så utætheder og konstant indtrængen af vind undgås. Hos Glarmester Viborg hjælper vi dig med at finde din nye terrassedør, så du kan få en model, der både er flot og funktionel. Vi har en bred vifte af produkter fra blandt andet Velfac, der leverer høj kvalitet i de klassiske terrassedøre såvel som skydedørsmodellerne. På den måde er vi sikret et resultat der passer dine behov samt matcher det æstetiske udtryk i din bolig.

Vndue dør
Nyt vindue

Vinduer, dører og glasværn til altan

En altan er et udendørs frirum, hvor man skal kunne sidde og nyde en god udsigt. Desværre er mange altaner i dag udstyret med et værn af enten aluminiumstremmer eller en total afskærmning udadtil. Dette stjæler meget af det gode udsyn, og det er én af grundene til at vi hos Glarmester Viborg synes at et altanværn i glas er et genialt alternativ. Hvis du derfor går og overvejer denne type løsning, så tøv ikke med at kontakte os – vi sørger for at opmåle og skræddersy dit nye altanværn, så vi kan få bragt mere lys og liv ind i din bolig.

Modtag dit uforpligtende
glarmester-tilbud her!

Udfyld venligst dine oplysninger
og vi vender tilbage hurtigst muligt.